Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Star στην παραλία

Σου δείχνουν τι και πώς θα το φορέσεις!

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία και ξεγνοιασιά! Και επειδή η Miss Bloom γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις που μπορούν σε δευτερόλεπτα να διαταράξουν την (πολύτιμη) ηρεμία σου είπε να σε προετοιμάσει κατάλληλα ωστέ να μην χρειαστεί ούτε στιγμή να σε απασχολήσει το τι θα φορέσεις στην παραλία. Ορίστε λοιπόν 6 από τις πιο στυλάτες εκπροσώπους του Hollywood και οι καλοκαιρινές τους επιλογές:


Ηalle Berry:


Το πιο απλό σύνολο που μπορείς να φορέσεις στην παραλία είναι ένα λευκό τοπ – τυνίκ και ένα τζιν σορτσάκι πάνω από το μαγιό σου. Θα τα συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου σαγιονάρες και τα γυαλιά ηλίου σου. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις στο σύνολο και ένα καπέλο – θα σε προστατεύσει από τον ήλιο και θα δώσει έξτρα πόντους στυλ!

Emma Roberts:

Και η Emma Roberts επέλεξε το συνδυασμό λευκό t-shirt – τζιν shorts (στην πιο ροκ εκδοχή του με τις τσέπες να εξέχουν) για την βόλτα της στην παραλία. Να σημειωθεί ότι η δερμάτινη ζώνη δεν είναι καθόλου απαραίτητη.

Kate Moss:

Η Kate Moss όταν βρίσκεται στην παραλία προτιμά mini φορέματα ή τυνίκ ενώ ποτέ δεν παραλείπει να φορέσει και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια. Στην τελευταία της εμφάνιση βέβαια, η Moss κρατούσε και έναν δερμάτινο φάκελο από την καλοκαιρινή σειρά της Prada και κάτι μας λέει ότι έκανε τις υπόλοιπες fashionistas να σκάσουν από τη ζήλια τους!

Catherine Zeta Jones:
Η ηθοποιός είναι fan του λιτού, κλασικού στυλ παραλίας και η αλήθεια είναι ότι οι υπερβολές είναι πράγματι περιττές. Ένα απλό φόρεμα και έναζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι υπέρ – αρκετά για άψογο στυλ δίπλα στο κύμα.Αν αλλάζαμε πάντως κάτι στο σύνολο της ηθοποιού αυτό θα ήταν το χρώμα.Θα διαλέγαμε κάτι πιο αισιόδοξο!

Rachel Zoe:
Η Rachel Zoe ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο όσον αφορά στοντύσιμό της (στην παραλία αλλά και στην πόλη): Πλατύγυρο καπέλο – μακρύ φόρεμα – μεγάλα γυαλιά – statementκοσμήματα. Ακολούθησε το παράδειγμά της και δεν θα βγεις χαμένη!

Alessandra Ambrosio:

Μπορεί ό,τι και να φορά η Alessandra Ambrosio να δείχνει υπέροχο αλλάπίστεψε μας δεν χρειάζεται να είσαι Άγγελος της Victoria’s Secret για ναφορέσεις ένα αντίστοιχο ασύμμετρο φόρεμα με prints και να δείχνειςυπέροχη! Eίναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας και θα σε βγάλειασπροπρόσωπη στις διακοπές σου οπότε αξίζει να επενδύσεις σε αυτό!

Πηγή: missbloom.gr













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου