Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα καλύτερα και πιο εύκολα χτενίσματα του καλοκαιριού! Γίνονται και μετά την παραλία!

Τα μαλλιά του καλοκαιριού οφείλουν να είναι ανέμελα και χωρίς πολλά, πολλά προϊόντα styling! Και φυσικά, δεν πρέπει να το παρακάνεις με το πιστολάκι ή ακόμη καλύτερα να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά. Μετά από μια μεγααάλη έρευνα στο pinterest, ιδού τα πιο ωραία και fresh καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να τα κάνεις ακόμη και μετά την παραλία! ΜΟΝΗ ΣΟΥ! Να σημειωθεί!

Χαμηλό στεφάνι

Το συγκεκριμένο χτένισμα απαιτεί ίσια και μεσαίου μήκους μαλλιά διότι τα πολύ μακριά θα σε ταλαιπωρήσουν ενώ τα κοντά δεν θα πιαστούν εύκολα και φυσικά δεν θα δημιουργήσουν τον απαιτούμενο όγκο. Το μυστικό είναι να κρεπάρεις αρχικά τα μαλλιά σου ώστε να ενισχύσεις την κορυφή του κεφαλιού κι έπειτα να τυλίγεις τα μαλλιά στο ύψος του αυχένα γύρω από το δάχτυλό σου, σαν να τα τύλιγες σε ρόλεϊ. Για κάθε τούφα που τυλίγεις στερέωσε με τσιμπιδάκια κάθετα.

Γαλλική στην κορυφή με σινιόν

Αν ξέρεις να κάνεις γαλλική πλεξίδα αυτό το χτένισμα θα σου φανεί πανεύκολο! Αρκεί τα μαλλιά σου ειδικά στο μπροστινό μέρος να μην είναι κοντά (αν έχεις μόλις κόψει αφέλειες ή αν προσπαθείς να μακρύνεις αυτές που είχες κόψει, άφησέ το καλύτερα!). Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Κάνεις αρχικά μια γαλλική στην κορυφή του κεφαλιού και πιάνεις τα υπόλοιπα σε ένα ψηλό σινιόν.

Ακατάστατο χαμηλό πιάσιμο

Το συγκεκριμένο look δείχνει τέλειο σε μαλλιά που μόλις έχουν στεγνώσει μετά από βουτιά στην θάλασσα. Απλώς, κρέπαρέ τα ελαφρώς πίσω αν έχεις λίγα μαλλιά και πιάσε μικρές τούφες ακατάστατα σταθεροποιώντας με τσιμπιδάκια.

Χαλασμένο σινιόν  


Αυτό το χτένισμα θα δείξει ακόμη πιο τέλειο αν έχεις ξανοιγμένες άκρες. Ναι; Go for it! Απλώς αφού ολοκληρώσεις το σινιόν τρίψε με τις παλάμες σου την κορυφή των μαλλιών σου ώστε να κάνεις τις τριχούλες που υπάρχουν εκεί πιο ακατάστατες. Και ένα μικρό trick αν το χτένισμα σου φαίνεται σκέτο για τα δεδομένα σου. Δέσε μια κορδέλα στην βάση! Όλο και κάποια θα βρεις σπίτι από ένα δώρο που σου έχουν φέρει!

Χαλασμένο σινιόν με πλεξίδα

 Ένα σινιόν με πλεξίδα είναι ότι πρέπει για να αναβαθμίσεις το στιλ σου επιλέγοντας την λεπτομέρεια εκείνη που θα κάνει την διαφορά. Θυμήσου όμως και πάλι: όσο πιο ακατάστατα τόσο καλύτερα. Μην χρησιμοποιήσεις λακ ούτε καν πιστολάκι. Επίσης, ένα καλό tip για να το κάνεις μόνη σου είναι να γυρίσεις ανάποδα και να αρχίσεις να πλέκεις!

Πηγή:tlife.gr








 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου