Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

10 καλοκαιρινά μακιγιάζ και πώς θα τα πετύχεις!(μερος 2)

6. Πορτοκαλί χείλη

 Jason Wu
Το πορτοκαλί κραγιόν αυτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Αν λοιπόν δεν έχεις σκοπό να μαυρίσεις πολύ, προτίμησε το στις βραδινές σου εξόδους. Συνδύασε το με ένα primer που δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, λίγο μαύρο μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων και φυσικά μερικές στρώσεις μαύρη μάσκαρα.

7. Η μεταλλική σκιά με έντονα φρύδια


John Galliano 
Μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ωραία καλο-σχηματισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν την εικόνα σου. Αν λοιπόν προτιμάς το φυσικό look και το ανεπιτήδευτο μακιγιάζ επένδυσε σε ένα foundation που θα γίνει ένα με το δέρμα σου, σχεδίασε και τόνισε με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, τα φρύδια σου και βάλε μια μεταλλική σκιά στα βλέφαρα. Έτοιμη.

8. Το ιδιαίτερο eyeliner

John Richmond
Οι κλασικές αξίες πάντα είναι στη μόδα όπως το eye liner. Φόρεσε το όπως γνωρίζεις, δηλαδή στο επάνω βλέφαρο και κάνε τη διαφορά περνώντας μια γραμμή κοντά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων. Φυσικά και θα βάλεις έντονο χρώμα κραγιόν στα χείλη.

9. Tο look terracotta

Michael Kors
Έχεις ήδη πάρει λίγο χρώμα στο πρόσωπο αλλά λίγο ακόμη δεν βλάπτει, πόσο μάλλον όταν το δημιουργείς εσύ κι όχι ο ήλιος. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η πούδρα terrocotta. Αυτό όμως που θα χρειαστείς είναι η πούδρα σου να έχει τουλάχιστον δύο αποχρώσεις στη συσκευασία της ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό bronze look. Πρόσεξε, για να μην φαίνεται φλατ η επιδερμίδα σου βάλε αντί για ρουζ ένα πιο σκούρο bronzer ή foundation στα ζυγωματικά σου, στο πηγούνι στη ράχη της μύτης και στο μέτωπο.

10. Οι έντονες (ψεύτικες) βλεφαρίδες
Victor n' Rolf
Αντί να περνάς ατέλειωτες στρώσεις μάσκαρα επένδυσε σε ένα πολύ καλό ζευγάρι ψεύτικων βλεφαρίδων και για να δώσεις μια πιο προχωρημένη πινελιά στην εμφάνιση σου (διακοπές είσαι) προτίμησε να φορέσεις δύο βλεφαρίδες, μία μαύρη κι από πάνω μία χρωματιστή. Το οπτικό εφέ είναι μοναδικό.

Πηγή:missbloom.gr

 


 

 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου