Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

TLife | The female side of life ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FASHION SHOPPING BEAUTY NEWS HEALTH & FITNESS DECO ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΩΔΙΑ TL!FE TV Home BEAUTY NEWS Θ. Μαραντίνης - Σ. Χρηστίδου: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον γιο τους! R. Pattinson: Κρύβεται στο εξοχικό της R. Witherspoon μετά την απιστία της Stewart! 14.08.2012 | 23:57 Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou Δες το film από το Gucci Premiere με πρωταγωνίστρια την Blake Lively!

Τον προηγούμενο μόλις μήνα είχε φτάσει στα αυτιά μας η είδηση ότι η Blake Lively υπέγραψε συμβόλαιο με τον οίκο Gucci και ότι πρόκειται να είναι το πρόσωπο του οίκου για το άρωμα Premiere (την ίδια στιγμή ο οίκος Balenciaga έκλεινε συμβόλαιο με την φρεσκοχωρισμένη Kristen Stewart για άρωμά του. Δες εδώ το άρθρο).

Απ\' ότι φαίνεται, όμως, όταν έχεις να κάνεις με... ομορφιές ο χρόνος περνάει ταχύτατα κι έτσι σήμερα μπορείς να δεις το video από το film του αρώματος Premiere που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνίστρια φυσικά είναι η Blake Lively!

Director του film είναι ο Nicolas Winding Refn και το βίντεο έχει γενναίες δόσεις χρυσού!

Δείτε το βίτεο:

Πηγή:tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου