Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Fashion Night Out Athens - Thessaloniki 2012

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ελάτε στο κατάστημα της Massimo Dutti στο Κολωνάκι, από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. για να κάνετε τις αγορές σας και να απολαύσετε γευστικά κοκτέιλ!!!

Με τις αγορές σας η Massimo Dutti θα σας κάνει δώρο ένα notebook (σημειωματάριο)και με αγορές άνω των 90 ευρώ μια συλλεκτική τσάντα Massimo Dutti.

Και αν πάλι σας τύχει κάτι και χάσετε το event της Αθήνας, σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στα events της Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα Zara, στην οδό Τσιμισκή 46 & Καρόλου Ντήλ, Massimo Dutti στην οδό Τσιμισκή 42 και Pull&Bear στην οδό Τσιμισκή 33.

Στο κατάστημα της Massimo Dutti θα πραγματοποιηθούν ακριβώς οι ίδιες ενέργειες με την Αθήνα.

Στη ZARA ελάτε να κάνετε τις αγορές σας με συντροφιά το Γιώργο Σατσίδη, θα μας φτιάξει την διάθεση με τις μουσικές του επιλογές από τις 6:30μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ., απολαμβάνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια και γράφοντας το προσωπικό σας σχόλιο πάνω στην φωτογραφία Polaroid που θα σας τραβήξει ο φωτογράφος μας.

Η Pull&Bear θα προσφέρει με την έναρξη του event 20% έκπτωση με οποιαδήποτε αγορά που θα κάνουν οι πελάτες, παράλληλα με την αγορά τους θα δίνουμε δωρεάν γυναικεία & ανδρικά αρώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου