Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Shakira: "Είμαι έγκυος"

Η επιβεβαίωση μέσα από την επίσημη ανακοίνωση.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της και διάσημος ποδοσφαιριστής της Barcelona, Gerard Pique, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 35χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις φήμες που την ακολουθούσαν αρκετό καιρό και με επίσημη ανακοίνωσή της μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός με όλους τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της: “Όπως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, ο Ζεράρ κι εγώ περιμένουμε με χαρά το πρώτο μας μωρό. Αυτό το διάστημα, λοιπόν, έχουμε αποφασίσει να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας και, έτσι, θα αναβάλλω τις εμφανίσεις που είχα προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες”. 



Η διάσημη τραγουδίστρια και ο κατά 10 χρόνια νεότερος της, Gerard Pique

 Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δυο χρόνια ωστόσο η επίσημη παραδοχή έγινε πριν ένα χρόνο με μια κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε η μικροσκοπική καλλιτέχνης στο Twitter της.

Η Shakira, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, θα συμμετέχει στο reality show “The Voice” αντικαθιστώντας την Christina Aguilera που θα λείπει όλη την σεζόν θέλοντας να επικεντρωθεί στην μουσική και την νέα της δουλειά.

 Πηγή:missbloom.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου