Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η νέα σειρά μαγιό “Amir Slama for Yamamay"


O διάσημος σχεδιαστής από την Βραζιλία βάζει φινέτσα και χρώμα στο καλοκαίρι μας!

Ο διάσημος σχεδιαστής από τη Βραζιλία Amir συνεργάζεται με την YAMAMAY και κυκλοφορεί την σειρά “AMIR SLAMA FOR YAMAMAY” που θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι.

«Ο βασιλιάς της μόδας για την παραλία» όπως αποκαλείται ο Amir, συνδύασε την αρμονία και την κομψότητα, μέσω της αυθεντικής γκάμας από mix & match μπικίνι αλλά και ολόσωμα σε χρώματα και γεωμετρικά σχήματα που καθιστούν τη συλλογή φίνα και εντυπωσιακή.

Από το 2009, έχει λανσάρει τη νέα σειρά “By Amir Slama” η οποία έχει γίνει η πιο πολύ φωτογραφημένη από τους εκδότες διεθνών περιοδικών όπως το Harper’s Bazaar, το W Magazine και το Sports Illustrated.

Πρωταγωνιστεί πάντα στις Εβδομάδες Μόδας του Σάο Πάολο, του Μαϊάμι και της Νέας Υόρκης ενώ ήταν ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης φίρμας Rosa Cha.

 Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, πρόσθεσε και εσύ μια πινελιά κομψότητας και μόδας, με χαριτωμένα βραζιλιάνικα κοψίματα και ενδύματα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του ΕΝΙΑΙΟΥ MOLDED CUP ΜΑΓΙΟ με σουτιέν που αποτελείται από ενιαία επένδυση (bandeau) κάνοντας την εφαρμογή του πιο άνετη και σέξι από ποτέ!

Οργάνωσε την εμφάνισή σου στην παραλία με καφτάνια, πουκαμίσες, ή παντελόνες χαλαρού στυλ… όμορφα ρούχα παραλίας και δώσε στο ερχόμενο καλοκαίρι Yamamay νέα διάσταση!




Η κολεξιόν “Amir Slama For Yamamay” θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay καθώς και online στο yamamay.com.


Πηγή:missbloom.gr


































 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου