Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Beach Wedding: Πώς θα οργανώσεις τον πιο stylish καλοκαιρινό γάμο

Βασική προϋπόθεση η θάλασσα, η boho διάθεση και φυσικά τα κατάλληλα αξεσουάρ! Δες τον οδηγό διακόσμησης!

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες πάνε πακέτο με τους εξωτερικούς γάμους και πόσο μάλλον τους εορτασμούς αυτών. Αν είσαι λίγο πιο χαλαρή σαν νύφη, σου αρέσει η θάλασσα και το navy style και φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες (προϋποθέτεται ο γάμος να είναι σε νησί ή έστω κοντά σε θάλασσα, που να επιτρέπεται να οργανώσεις κάτι ανάλογο) και σκέφτεσαι να διοργανώσεις ένα εναλλακτικό πάρτυ μετά γάμου τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα beach party με αρκετές δόσεις θαλάσσιου στοιχείου και πολύ άνετη και cool διάθεση.

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις:

1. Σημαίες

Φτιάξε έναν διάδρομο για να περπατήσεις εσύ και ο σύζυγός σου με σημαίες από μπαμπού και λευκό ύφασμα. Λίγο αεράκι αν έχει θα τις κάνει να κυματίζουν και θα σου χαρίσουν έναν παραδεισένιο διάδρομο.

2. Τούρτα

Έπειτα, σειρά έχει η τούρτα. Η τούρτα είναι σε πολλούς γάμους αυτή που κλέβει την παράσταση. Προτίμησε να είναι απλή και όχι πολύ ψηλή. Αν θέλεις να εφαρμόσεις το ναυτικό στυλ και σε αυτή τη περίπτωση ταίριαξε το μπλε της θάλασσας με κοχύλια δημιουργώντας αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Βέβαια, για ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα βάλε μια βάση όπως αυτή σε σχήμα χταποδιού και η τούρτα σου θα είναι από την εμφάνιση και μόνο... γλύκισμα!

 3. Χορός

 Και τώρα ο χορός. Σκέψου πιο κομμάτι σας ταιριάζει και επέλεξε το για το γαμήλιο τραγούδι. Μπορείς να φτιάξεις ένα κιόσκι κάτω από το οποίο θα χορέψετε και θα είσαι, έτσι, το κέντρο της προσοχής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό ύφασμα για το σκεπάσεις τοποθετώντας γύρω του μπάλες από ξύλο...

ή μπορείς να το αφήσεις έτσι κρεμώντας από την κορυφή μαροκινά φαναράκια δίνοντας του το αέρα της Ανατολής.

4. Τραπέζια


  • Μας άρεσε πολύ η ιδέα του boho wedding. Στο τραπέζι που θα κάθεσαι εσύ για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δώσε ένα πιο ιδιαίτερο boho ύφος. Βάλε μαξιλάρες για να είστε άνετοι και παίξε με το πορτοκαλί και το κόκκινο για ανατολίτικες πινελιές.
  •  Στα τραπέζια των καλεσμένων το στοιχείο της θάλασσας πρέπει να είναι εξίσου φανερό. Προσπάθησε να είναι όλα αρμονικά ως προς τα χρώματα και παίξε με τις λεπτομέρειες.
 Καλαμάκι σε σχήμα σχοινιού ή καραβάκια μέσα σε μπουκάλια θα ταξιδέψουν τους φίλους σου.

 Μπορείς να “πετάξεις” δυο τρεις αστερίες σε κάθε τραπέζι και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως δροσιστικό.

  Στο τραπέζι του μπουφέ το καφέ ενός ξύλου να θερμάνει την ατμόσφαιρα και... τα φαγητά!

5. Λεπτομέρειες

  • Λίγο πιο εκεί, στην άμμο γραμμένα θα είναι τα ονόματά σας και μια καρδιά για να επισφραγίσει τους αιώνιους όρκους.
  •   Όσο θα καίει ακόμα ο ήλιος καλό θα ήταν να βάλεις κάποιες άσπρες ομπρέλες για να αποφύγεις καψίματα και ηλιάσεις..
  •  Τέλος, ένα tip για τη διάρκεια του γάμου. Εφόσον το όλο σκηνικό θα είναι βασισμένο στο θαλασσινό στοιχείο παίξε με τα παρανυφάκια ντύνοντας τα απλά και λευκά και δώσε τους να μοιράσουν το ρύζι μέσα σε καλαθάκι σε σχήμα κοχυλιού.
 Το βράδυ μετά θα ακολουθήσει φωτιά και βραδινό μπάνιο και σίγουρα αυτός ο γάμος θα μείνει σε όλους αξέχαστος.



Πηγή:missbloom.gr
























1 σχόλια: