Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το σπίτι του Hugh Jackman στη New York!


 Ο γνωστός και σέξι ηθοποιός "χρειάζεται" τρεις ορόφους για να στεγάσει την πολυτέλειά του και αυτό του κοστίζει 34.000 δολάρια το μήνα.

O Hugh Jackman, μένει σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στον 8ο, 9ο και 10ο όροφο! Not Bad...


Ο 8ος όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια που το καθένα έχει και δικό του μπάνιο, ο 9ος έχει την πιο όμορφη θέα και ο 10ος όροφος έχει σάουνα, χαμάμ και στούντιο. Ζήλεψες; Κι εγώ...

 Urban Chic! Ο απόλυτος μινιμαλισμός και μια κατακόκκινη πινελιά στο κέντρο. Η αφαίρεση είναι η αγαπημένη πράξη του διάσημου ηθοποιού είναι σαφές.


Ξύλο, φως και η απολυτότητα του λευκό. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός και πολύ glamorous. Καθαρές γραμμές, έντονη γεωμετρία σε ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που σε εντυπωσιάζει.


Λευκό, ξύλο και γυαλί... για να μην διακόπτεται το βλέμμα σου από περιττά στοιχεία. Η γοητεία της γεωμετρίας και της απλής προσέγγισης.

 Η θέα είναι το παν. Και για αυτό φροντίζουμε να μην την "κλείνουμε" πίσω από τοίχους. Απλά την αφήνουμε να εκφραστεί με τεράστια τζάμια...


H λευκή πολυτέλεια της κουζίνας... Ο αυστηρός μινιμαλισμός, η μεταλλική ψυχρότητα, το σύγχρονο design σε ένα χώρο που σε καθηλώνει με την αφαιρετικότητά και το στιλ του.


Τι να πω; Απλά θα σωπάσω μπροστά στο καλό γούστο και στην τύχη να παίρνεις το μπάνιο σου κάπως έτσι...


Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιβλητικό, κομψό, μοντέρνο από το καθαρό λευκό.

 Και αυτή είναι η κάβα. Σε λευκό επίσης. Για να πιούμε ένα ποτηράκι κρασί μήπως και ξεπεράσουμε τη διακοσμητική εμπειρία που μόλις ζήσαμε.


Πηγή:tlife.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου