Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mad Video Music Awards 2012(Όσα έγιναν στη σκηνή, οι νικητές, τα παρασκήνια)

 
H απονομή των Mad Video Music Awards 2012 διεξήχθη εχθές με απόλυτη επιτυχία. Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα του MAD και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν είχαν ετοιμάσει καταπληκτικές εκπλήξεις για το κοινό και η βραδιά ήταν αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες της χρονιάς!


Λίγο πριν τις 22.00, ξεκίνησε στο Γήπεδο Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου η 9η απονομή των MAD Video Music Awards.

 Πρώτος στη σκηνή, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς, για να καλωσορίσει το κοινό με τις πυτζάμες του!

































  Demy και The Fade ήταν οι καλλιτέχνες που εγκαινίασαν το stage, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ η Λάουρα Νάργες με τον Ορφέα Παπαδόπουλο παρέδωσαν το πρώτο βραβείο, για το καλύτερο Video Clip Pop, στην Ελένη Φουρέιρα για το Reggaeton.


Η Ελένη Φουρέιρα με νέο look στα MAD Video Music Awards

Στη συνέχεια, στη σκηνή η Ήβη Αδάμου με τους Onirama. Το επόμενο βραβείο παραδίδουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και οι Mappes: Track of the Year για το Mad Radio (το κομμάτι που έπαιξε περισσότερο στο ραδιόφωνο του Mad), το «Baby it's over» της Έλενας Παπαρίζου.

 Mappes

Επόμενο live act από την Ελευθερία Ελευθερίου και τους Lucky Man Project, ενώ αμέσως μετά ο Θέμης Γεωργαντάς ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή, συνοδευόμενος από τη Μαίρη Συνατσάκη (με φόρεμα Mi-Ro).

  Συνέχεια με τους Vegas που δίνουν το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη. Νικήτρια, η Demy, ενώ τη σκυτάλη για μια εντυπωσιακή performance παίρνουν η Shaya με τους House Twins και Slick Beats.



































 Στα παρασκήνια: Ειρήνη Περράκη ανάμεσα σε Shaya, House Twins και Slick Beats. Η τραγουδίστρια φορούσε Orsalia Parthenis ενώ τα δύο συγκροτήματα Woo-Woo.

Η Δούκισσα Νομικού παραδίδει το επόμενο βραβείο της βραδιάς, αυτό του Urban hip hop video, μαζί με τον Κωνσταντίνο Λάγκο. Το τραγούδι «Μια ζωγραφιά» του Μηδενιστή και της Demy κερδίζει!

Το επόμενο live είναι από τον Δήμο Αναστασιάδη και τους Koza Mostra, ενώ η Μίνα Ορφανού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο παίρνουν σειρά για να ανακοινώσουν το νικητή στην κατηγορία  Videoclip Alternative.


Η Μίνα Ορφανού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Νικητής στην κατηγορία, ο Σταύρος Μιχαλακάκος για το clip του κομματιού «Να με καταστρέψεις γλυκά». Και οι Οtherview με τον Γιώργο Σαμπάνη και το μπαλέτο τους παίρνουν τη σκυτάλη για ένα ακόμα live act.

Στη συνέχεια, μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς: Ο Νίκος Ευαγγελάτος  συνοδεύει στη σκηνή την Τατιάνα Στεφανίδου  και μαζί παραδίδουν το βραβείο για το Video Clip της Χρονιάς στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το «Θάρρος ή Αλήθεια».



Ο Μηδενιστής και οι Professional Sinnerz στο stage, και αμέσως μετά Αντιγόνη Ψυχράμη Claydee, Κώστας Μαρτάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τη σκυτάλη παίρνουν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και o Αλεξ Κάβδας και το βραβείο που ανακοινώνουν είναι αυτό για το Video Clip Rock. Οι Μέλισσες με το τραγούδι «Σαν σκιά» το κερδίζουν.


Μια από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς: Η Έλενα Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή.


Λίγο νωρίτερα, στο καμαρίνι της


Πριν ανέβει στη σκηνή για να παραδώσει βραβείο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάθεται στις κερκίδες με την Ρούλα Σταματοπούλου


Λίγο πιο πέρα, η Μαρία Μπεκατώρου με τον Νίκο Γεωργιάδη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Σπύρος Σούλης συνεχίζουν την απονομή για το Καλύτερο Συγκρότημα. Νικητές οι VEGAS, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χάρης Χριστόπουλος ανεβαίνουν στο stage για να δώσουν το βραβείο για το Καλύτερο Ντουέτο/ Συνεργασία - Mηδενιστής και Demy κερδίζουν σε μια ακόμα κατηγορία!


Mηδενιστής και Demy παίρνουν το βραβείο τους

Το θερμόμετρο ανεβαίνει με  Κατερίνα Στικούδη και Nicko live και φυσικά σειρά έχει το Sexy Video Clip της Χρονιάς: Η Ελένη Φουρέιρα παραλαμβάνει το βραβείο -που δικαιωματικά της αξίζει- για το Reggaeton!


Η βραδιά συνεχίζεται με μια ανατρεπτική συνεργασία: Η Μαίρη Συνατσάκη συνοδεύει τις Μέλιsses ραπάροντας!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει τον επόμενο νικητή – ή μάλλον νικήτρια: Γυναίκα Καλλιτέχνις της Χρονιάς, η Έλενα Παπαρίζου.


Και μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της βραδιάς έχε φτάσει: Ο Σάκης Ρουβάς έχει ανέβει στη σκηνή.


































Στο κόκκινο χαλί, πριν ξεκινήσει η απονομή, ο Μύρωνας Στρατής.

Η Νάντια Μπουλέ, η Ειρήνη Περράκη και η Φωτεινή Κορρέ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τον νικητή για το Dance Video της Χρονιάς. Και το βραβείο κερδίζουν οι Otherview.


Οι Otherview backstage με το βραβείο τους


Η Νάντια Μπουλέ στα παρασκήνια

Επόμενο live act, από τη Δέσποινα Βανδή.


Η Δέσποινα Βανδή με το μπαλέτο της στη σκηνή.



Στις κερκίδες, ο Σάκης Ρουβάς με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Ηλίας Ψινάκης παραδίδει το ειδικό τιμητικό βραβείο «Φοίβος». Στη συνέχεια, ο Άκης Πετρετζίκης συνοδεύει την … εθνική ομάδα Πόλο γυναικών για να παραδώσουν μαζί το βραβείο του «Άνδρα Καλλιτέχνη». Νικητής, ο Σάκης Ρουβάς! Και, αμέσως μετά, η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη σκηνή: Μαζί της οι Playmen, Stan, Risky και Courtney.

Το ζευγάρι που ξεχώρισε φέτος τηλεοπτικά, ο «Κίτσος» και η «Τασούλα» της γνωστής διαφήμισης, παραδίδουν ένα ακόμα βραβείο, αυτό του «Στίχου Ατάκας», το οποίο πηγαίνει στη Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι «Γυρίσματα». Εκείνη με τη σειρά της ευχαριστεί το κοινό και, πάνω από όλα, τον Φοίβο.

Η Πάολα ανεβαίνει στη σκηνή και αποθεώνεται, προετοιμάζοντας το έδαφος για το βραβείο «Mad Greekz».


Την ανακοίνωση κάνουν ο Θέμης Γεωργαντάς με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ο νικητής, Νίκος Βέρτης, για το κομμάτι «Αν είσαι ένα αστέρι», ευχαριστεί το κοινό που τον ψήφισε μέσω βίντεο, εξηγώντας πως δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» στο event.
 Πιο σέξι από ποτέ, η Ελένη Φουρέιρα τραγουδά στη συνέχεια ένα καινούριο κομμάτι μαζί με τους NEBMA και ξεσηκώνει το κοινό.































  

Εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα αμέσως μετά τη live εμφάνισή της στη σκηνή των MAD Video Music Awards.

Και, τη σκυτάλη παίρνει η Μαίρη Συνατσάκη, που υποδέχεται την Ελεονώρα Μελέτη για την απονομή του Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Η παρουσιάστρια του Star, που έχει πολλές φορές αναφερθεί στην αδυναμία της στον Σάκη Ρουβά, δεν κρύβει την χαρά της που έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι κοντά του, αφού ο νικητής του βραβείου είναι εκείνος...



Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τη συνεργασία VEGAS και Γιώργου Μαζωνάκη.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Μιχάλη Μαρίνο συνεχίζουν με μια ακόμα απονομή: Το βραβείο «Mad Κύπρου» κερδίζει η Ήβη Αδάμου.

Και η βραδιά τελειώνει με την πιο ανατρεπτική συνεργασία: Πάολα και Stavento τραγουδούν «Πηδάω τα κύματα». Αμέσως μετά, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή για να ευχαριστήσουν τους συντελεστές και να αποχαιρετίσουν το κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού για την 10η απονομή, το 2013!

Πηγή: yupiii.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου