Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Hair tips διάσημων σταρ του Χολιγουντ!!


Κάθε διάσημη που σέβεται τον εαυτό της προσέχει την γραμμή της, τη διατροφή της αλλά και την υγεία των μαλλιών της. Ας ρίξουμε μία ματιά στα hair tips που χρησιμοποιούν για να πάρουν λίγη από την λάμψη τους.. και τα δικά μας μαλλιά.




Jennifer Aniston: Όταν σκεφτόμαστε όμορφα, υγιή μαλλιά το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο γνωστό φιλαράκι. Πως τα καταφέρνει και έχει ίσια μαλλιά χωρίς ίχνος φριζαρίσματος; Λούζεται καθημερινά, χτενίζεται 3 φορές μέσα στην ημέρα και δεν ξεχνάει να βάζει μάσκες ενυδάτωσης μέσα στην εβδομάδα. Όχι μία στο τόσο, κάθε εβδομάδα!

Για τέλειο ίσιωμα χρησιμοποιεί ειδικό λαδάκι στις άκρες των μαλλιών πριν και μετά, αλλά όχι στη ρίζα για να διατηρήσουν τον όγκο τους. 







Nicole Kidman: H Aυστραλιανή ηθοποιός ξεπλένει τα μαλλιά της με χυμό βατόμουρων για να διατηρεί λαμπερό τα πυρόξανθό χρώμα. Αν είσαι ξανθιά δοκίμασε χυμό λεμονιού, αν είσαι μελαχρινή το μηλόξυδο θα κλειδώσει το χρώμα σου. 


Catherine Zeta-Jones:  Οι κοινές θνητές πίνουν μπύρα, οι διάσημες τη χρησιμοποιούν για να λούσουν τα μαλλιά τους. Η Catherine αναμειγνύει ίσες δόσεις μπύρας και μελιού για να φτιάξει μία "θαυματουργή" μάσκα μαλλιών που την αφήνει να επιδράσει για μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλένει με άφθονο νερό και λούζει τα μαλλιά της με κανονικό σαμπουάν.

Και η Jennifer Lopez "επιτρέπει" στα μαλλιά της... ν' απολαύσουν λίγη μπύρα ώστε να αποκτήσουν extra λάμψη.



Charlize Theron: Η πανέμορφη Charlize όταν δε δουλεύει, τ' αφήνει να στεγνώσουν φυσικά. «Όταν δίνω ρεπό στο πιστολάκι μου, τους κάνει πολύ καλό!» λέει αστειευόμενη.

Πάντα λούζει τα μαλλιά της με άφθονο κρύο νερό, για να μην ξεθωριάσει το χρώμα. Αγαπημένο της σαμπουάν είναι το Kiehl’s Tea Tree, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. 



 Κim Kardashian: Πέρα από πλούσιες καμπύλες η γνωστή τηλεπερσόνα έχει και πλούσια μελαχρινά μαλλιά. Σε αντίθεση με την Jen αποφεύγει να τα λούζει καθημερινά για να μένουν τα φυσικά έλαια της τρίχας. Κανόνας της Kim είναι να αλλάζει συνέχεια σαμπουάν για να μη συνηθίζει η τρίχα.

Τέλος όταν τα μαλλιά της είναι ταλαιπωρημένα κάνει overnight μάσκα επανόρθωσης και όπως λέει «Την επόμενη μέρα αισθάνομαι τα μαλλιά μου μεταξένια χωρίς να μένει τίποτα στο μαξιλάρι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου