Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι νέες σειρές αντιλιακών!!



Βρήκαμε τις πιο περιζήτητες νέες σειρές αντηλιακών της αγοράς και στις παρουσιάζουμε για να διαλέξεις.

Καθώς ξεκινάμε να φοράμε αντηλιακές κρέμες, στην πόλη αλλά και στην παραλία, ξεκινάμε και την αναζήτηση στην αγορά για τα πιο ασφαλή, πιο τεχνολογικά προηγμένα αλλά και απολαυστικά στη χρήση προϊόντα.

Ασφαλές μαύρισμα με Ελληνικά προϊόντα


  Solène είναι μια πλήρης σειρά αντηλιακών προϊόντων, αποτέλεσμα αποκλειστικά ελληνικής έρευνας και παραγωγής ενώ όλοι ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να αναπτυχθεί διεθνώς. Με φυτική, καινοτόμο σύνθεση που παρέχει τόσο προστασία όσο και ενυδάτωση αλλά και ευχάριστη υφή τα προϊόντα Solène έχουν μεγάλη ποικιλία: από κρέμα προσώπου με δείκτη SPF50 έως λάδι σώματος με δείκτη SPF10 αλλά και αντηλιακά για παιδιά με άρωμα τσιχλόφουσκα! Θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

 Μαγιό και αντηλιακό, το πιο hot καλοκαιρινό δίδυμο

 Στα καταστήματα Yamamay εκτός από τις εξαιρετικές σειρές μαγιό από τις οποίες μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και στο τέλος να πάρεις αυτό που ταιριάζει στο γούστο και το σωματότυπό σου, πλέον είσαι σε θέση να προμηθεύεσαι και τα αντηλιακά σου, καθώς αποτελούν το βασικότερο εφόδιο. Μια κρέμα προσώπου με SPF15, ένα γαλάκτωμα σώματος με SPF 30, ένα στικ για πρόσωπο και χείλη με SPF50 αλλά και ένα λάδι μαυρίσματος για σώμα και μαλλιά αποτελούν τη νέα αντηλιακή σειρά της Yamamay. Όλα περιέχουν έλαια από αβοκάνατο και jojoba και χαρίζουν στο δέρμα όχι μόνο προστασία αλλά και μοναδική λάμψη!
 
 
Με αγάπη από τη Βραζιλία


Αν κάποιοι γνωρίζουν από ήλιο, σίγουρα αυτοί είναι οι Βραζιλιάνοι αφού ζουν σε μια χώρα με ατελείωτες παραλίες και 365 μέρες καλοκαιριού. Κατευθείαν από το καυτό Rio de Janeiro η νέα αντηλιακή σειρά Sol de Janeiro σε κερδίζει αμέσως με τις υπέροχες συσκευασίες και τα τροπικά της αρώματα.
Η σειρά αποτελείται από 10 προϊόντα εκ των οποίων τα 7 προορίζονται για πρόσωπο και σώμα και προστατεύουν τα τατουάζ καθώς και 1 προϊόν προστασίας μαλλιών. Οι φόρμουλες με άρωμα φρούτων έχουν ως βάση την καραμπόλα, την καρύδα, το μάγκο ή την βραζιλιάνικη καρύδα. Αναζήτησε τα Sol de Janeiro στα καταστήματα Sephora.


 


 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου