Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το σπίτι της Lady Gaga


H εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga μένει σε μία έπαυλη που της κοστίζει 25.000 δολάρια το μήνα! Κι αν αναρωτιέσαι κι εσύ: "μα καλά, τόσα λεφτά βγάζει, γιατί ζει στο ενοίκιο;", θα σου πω αυτό που απάντησαν και σε μένα. Συνηθίζεται αυτό, λέει, από τους μεγάλους σταρ... Εκεί στα εξωτερικά δεν έχουν πρώτο τους μέλημα την απόκτηση ενός σπιτιού. Τι να σου πω... Άβυσσος η ψυχή του celebrity!

Η έπαυλη αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, γραφείο, βιβλιοθήκη, πισίνα με σπα και υπέροχη θέα...




















Όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων. Oι ουδέτερες αποχρώσεις του σπιτιού αναδεικνύουν τα έντονα χρώματα της πισίνας και των φυτών.

Μοντέρνο καθιστικό σε απλές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις. Διακοσμητική ηρεμία που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει η εκκεντρική σταρ.

Και η κουζίνα κινείται στους ίδιους ήρεμους τόνους. Κυριαρχεί το λευκό, το ξύλο και το φυσικό φως. Οι υπερβολές όπως βλέπεις απουσιάζουν εντελώς.

 Στο μπάνιο κυριαρχούν επίσης οι καθαρές γραμμές και οι ουδέτεροι τόνοι. Ο μινιμαλισμός του σπιτιού της Gaga είναι σχεδόν "προκλητικός". Χαρακτηρίζεται όμως από κομψότητα.

























Η κρεβατοκάμαρα ακολουθεί το ίδιο ύφος και φυσικά τις ίδιες αποχρώσεις του υπόλοιπου σπιτιού. Ένα zebra print δίνει μια sexy πινελιά στο χώρο, ο πολυέλαιος την απαραίτητη glam εσάνς και φυσικά το βιβλίο του Tom Ford... για να μην ξεχνιόμαστε. Γιατί κοντέψαμε παραλίγο με τόσο αισθητική αρμονία που ζήσαμε.

Πηγή:tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου