Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τα Fitness tips της Katie Holmes!


Η Katie ξεχώριζε από τότε που την παρακολουθούσαμε στην θρυλική πια σειρά Dawson's Creek για την ομορφιά της, αλλά και για το ντελικάτο της σώμα. Σήμερα, η κυρία του Tom Cruz είναι μητέρα ενός παιδιού, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την όμορφη σιλουέτα της. Τι ακριβώς κάνει; Ποιο είναι το μυστικό της για να είναι σε φόρμα πριν από κάθε ταινία; Ψάξαμε και βρήκαμε τα fitness tips της Kate Holmes και σου τα αποκαλύπτουμε....

Το πρόγραμμα διατροφής της
Αν και το ζεύγος Cruz είναι πάντα φειδωλό στις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, η Αμερικανίδα ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της. Επιλέγει πάντα σαλάτες, φρούτα και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας και προσπαθεί να αποφύγει οτιδήποτε το επεξεργασμένο. Τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά πως στο τραπέζι, το ψυγείο ή το ντουλάπι της δεν θα βρεις λευκό αλεύρι, ζάχαρη και άλλες επεξεργασμένες τροφές.

Ένα παράδειγμα καθημερινού διαιτολόγιου της είναι το παρακάτω:

























Σε συνέντευξή της η Holmes παραδέχεται πως έχει κι εκείνη της αδυναμίες της. Όχι, δεν έχει να κάνει με κάποιο φαγητό. Η εμμονή της ηθοποιού είναι ο ιταλικός καφές. "Γνωρίζω πως μπορεί ο capuccino να έχει αρκετές θερμίδες, όμως τον λατρεύω. Μπορεί να πιω και 3 καφέδες μέσα στην ημέρα" εξομολογείται.

Γρήγορη αποτοξίνωση πριν το γύρισμα
Τα δημοσιεύματα όμως θέλουν την 34χρονη Katie να αλλάζει τελείως τις διατροφικές της συνήθειες όταν βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενός ρόλου για τον κινηματογράφο. Το διαιτολόγιό της δεν ξεπερνά τις 800 θερμίδες την ημέρα, περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά ωμά τρόφιμα -με σημαντικότερα τα λαχανικά. Τέλος, όσο διάστημα κάνει ειδική διατροφή μένει μακριά από τα φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Τα ενδιάμεσα σνακ της καλύπτονται από ανάλατα, άψητα αμύγδαλα που την κρατούν για περισσότερη ώρα χωρίς να πεινάσει.

Γυμναστική παρέα με τον Tom Cruz
Το γεγονός πως ο Tom Cruz είναι φανατικός με τη γυμναστική, ακόμη κι όταν δεν βρίσκεται σε... "Επικίνδυνη αποστολή", έχει κάνει την Katie να δει με άλλο μάτι τη γυμναστική. Συχνά ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το ζευγάρι να κάνει jogging, με τον Tom να την παρακινεί να... ανεβάσει στροφές.

Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε αμερικανικά περιοδικά η Katie λατρεύει το spinning και το στατικό ποδήλατο που την βοηθά να διατηρείται σε φόρμα. To ποδήλατο άλλωστε δυναμώνει πόδια και γλουτούς, αυξάνει την αντοχή και γυμνάζει όλο το σώμα αρμονικά.

Τέλος, σύμφωνα με συνέντευξή της λατρεύει το χορό αλλά και το μπάσκετ. "Είμαι πάρα πολύ καλή στα rebound" αναφέρει αστειευόμενη η katie Holmes.

Πηγή:tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου