Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μείνε αδύνατη όπως η Shakira!!

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά αδυνατίσματος της Shakira και τις Stacey Keibler; Διάβασε τις μεθοδους χρησιμοποιούν!

Πανέμορφη σταρ, Κολομβιανής καταγωγής Σακίρα, με τις τέλειες καμπύλες και το καλογυμνασμένο σώμα, αποκαλύπτει πως φροντίζει καθημερινά το σώμα και τη διατροφή της, ώστε να διατηρείται πάντα σε φόρμα! Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες μεγάλες σταρ, η καυτή Σακίρα δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο, πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, απλά προσέχει και προτιμά να καταναλώνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και βιταμίνες.

  •     Καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά ενώ αποφεύγει τις τροφές με πολλές θερμίδες και λιπαρά.
  •     Το πρωινό της περιλαμβάνει φρούτα, χυμούς, ψωμί ολικής αλέσεως, μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και καφέ (ντεκαφεινέ) ή τσάι ή ένα ποτήρι άπαχο γάλα.
  •     Στο μεσημεριανό της δεν παραλείπει να τρώει σαλάτα μαζί με το κυρίως πιάτο της που αποτελείται από άπαχο κρέας ή ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Για δείπνο προτιμά κατι ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι, μια σούπα λαχανικών ή ένα μήλο ή φακές με τομάτα ή μπρόκολο ή μια φρέσκια φρουτοσαλάτα.
  •     Σε κάθε περίπτωση δεν αποφεύγει να τρώει υγιεινά σνακ ανάμεσα στα γεύματά της ενώ αποφεύγει το αλκοόλ, το καφέ (εκτός του ντεκαφεινέ), τα γλυκά, το έτοιμο φαγητό και το κάπνισμα.


 Το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα
"Εκείνο που με κρατάει πραγματικά σε φόρμα είναι ο χορός, η κίνηση, το να χοροπηδάω πάνω κάτω στη σκηνή. Αντίθετα είμαι πολύ τεμπέλα με την γυμναστική ή το ποδήλατο. Δεν έχω υπομονή" εξηγεί η Shakira. Μάλιστα η ίδια παραδέχεται πως δεν παρακολουθεί τον προσωπικό της γυμναστή όταν δεν το έχει ανάγκη. Δηλαδή όταν δεν βρίσκεται σε περιοδεία. "Όταν δεν είμαι στο δρόμο για περιοδεία, πάντα παίρνω κάποια κιλά" εκμυστηρεύεται.

Η Shakira συστήνει να βρεις τρόπους να κάνεις γυμναστική που να μην σου θυμίζει εξάσκηση. Φυσικά μια πολύ καλή γυμναστική για αυτό είναι ο χορός. Και μην ξεχνάς her hips don't lie!



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου