Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Όταν οι stars φοράνε καπέλα



Οι stars σου δείχνουν πως να φορέσεις το καπέλο φέτος το καλοκαίρι
Τα καπέλα αποτελούν αγαπημένο φετίχ των stars του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες. «Το καπέλο συμπληρώνει μια τέλεια εμφάνιση» λένε οι σχεδιαστές και μάλλον έχουν δίκιο.

Να και η απόδειξη:

Rachel Zoe:
 Η διάσημη στυλίστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα floppy σχέδια τα οποία και συνδυάζει με τα εξίσου αγαπημένα της παντελόνια – καμπάνα και τα trademark υπερμεγέθη top της.
 

Paris Hilton:
Tην Paris δεν την λες καλοντυμένη. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα καπέλα της πάνε και σε πολλές περιπτώσεις «σώζουν» τα σύνολά της. Αν υπάρχει κάτι που αξίζει να αντιγράψεις από κείνη αυτό είναι το γεγονός ότι δεν διστάζει να φορέσει τα πλατύγυρα καπέλα της ακόμα και στα καθημερινά της τρεξίματα (δηλαδή το shopping!)



Nicky Hilton:

Το καπέλο μπορεί να γίνει ο τέλειος σύμμαχος σε ένα boho αλλά και chic ταυτόχρονα σύνολο που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Ναι καλά κατάλαβες, αυτός ακριβώς είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου το καλοκαίρι.

 Selma Blair:
 Black&White, ροζ και ένα κλασικό καπέλο συνθέτουν το ιδανικό καθημερινό look. Προσοχή όμως! Ακόμα και αν δεν είσαι φαν του χρώματος έχε στο νου σου ότι μια διαφορετική πινελιά είναι απαραίτητη για να αναδείξεις ένα τέτοιο outfit.


 Jessica Alba:
 Η Jessica Alba έχει συνδυάσει αριστοτεχνικά τη μπλε λεπτομέρεια του καπέλου με το μακρύ της φόρεμα, δημιουργώντας έτσι ένα color-block σύνολο που έχει όμως απόλυτη συνοχή.


Lindsay Lohan:
Η ηθοποιός οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να (ξανα)βρίσκει σιγά - σιγά το στυλ της. Αν τα μαλλιά σου είναι ανοιχτόχρωμα, ένα καπέλο σε ανοιχτή απόχρωση σαν αυτό που φοράει η Lindsay σε αυτή της την εμφάνιση είναι τέλειο.


Nicole Richie: 
Η Nicole Richie φοράει καπέλα χειμώνα – καλοκαίρι.  Τα καπέλα ενισχύουν τον boho χαρακτήρα των συνόλων της και δίνουν αυτό το extra something που τραβά τα βλέμματα και ολοκληρώνει το ύφος του outfit.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου