Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βήμα-βήμα: ένα λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ με υπογραφή Chanel

Η makeup artist, Lisa Eldridge, δείχνει τον τρόπο με προϊόντα από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.

«Ένα υπέροχο, ζεστό, λαμπερό καλοκαίρι, λουσμένο στο φως του ήλιου. Ανέμελες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, και μια απαλή jazz μελωδία να χαλαρώνει τις αισθήσεις. Το μυαλό ηρεμεί, ταξιδεύει και γίνεται ένα με το απέραντο γαλάζιο».

Αυτό είναι το ιδανικό καλοκαίρι για τον κορυφαίο makeup artist Peter Philips, Creative Director του οίκου Chanel, ο οποίος υπογράφει μια ακόμα εξαιρετική συλλογή, όπου τα μάτια ντύνονται με τόνους της άμμου και των μπαχαρικών, η sunkissed επιδερμίδα αντανακλά τη λάμψη του ήλιου, τα χείλη και τα νύχια ντύνονται σε εκτυφλωτικό κοραλί αλλά και nude τόνους που δένουν τέλεια με το μπρονζέ του καλοκαιριού- εμείς ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα την Harmonie Poudre de Soileil, μια πούδρα με πέντε ντεγκραντέ, ανεπαίσθητα ιριδίζουσες αποχρώσεις και print που θυμίζει ναυτική μαρινιέρα

Στο video θα δείτε την διάσημη makeup artist του οίκου Chanel, Lisa Eldridge, να δείχνει step by step πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ultra chic, καλοκαιρινό μακιγιάζ με τα προϊόντα του καλοκαιρινού μακιγιάζ Summertime de Chanel- πάρτε ιδέες!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου