Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πώς ξεκινούν οι σταρ την ημέρα τους..

Ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνετε το πρωί, μόλις ξυπνάτε; Τι μυστικά ομορφιάς έχετε και τι τροφές προτιμάτε για πρωϊνό, προκειμένου να διατηρείτε την ενέργειά σας την υπόλοιπη μέρα; Διαβάστε τι πρόγραμμα ακολουθούν μερικές από τις πιο διάσημες κι εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη και "κλέψτε" τα tips που σας ενδιαφέρουν. 






































Jennifer Lopez: Ως γνήσιος λάτρης της σοκολάτας ξεκινάει την ημέρα της γλυκά, μ' ένα ποτήρι ζεστό κακάο. Πριν φύγει από το σπίτι πλένει απαραιτήτως το πρόσωπό της με το αγαπημένο της σαπούνι Dermatopics και βάζει την ενυδατική της κρέμα.  
Extra tips: Όταν επιστρέφει καθαρίζει σχολαστικά το πρόσωπο της, για ν' αναπνεύσει η επιδερμίδα της. Ένα νέο μυστικό της για περισσότερο νεανικό δέρμα είναι η θεραπεία προσώπου από πλακούντα, που βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων.


































Lady Gaga: Πλένει το πρόσωπο της μ' ένα απλό σαπούνι (ivory soap) και πίνει νερό καρύδας, που θεωρείται διαιτητικό κι έχει καθιερωθεί πλέον ως τo νέο trend πολλών διάσημων (Madonna, Demi Moore). Plus info: Το νερό καρύδας έχει πολλούς ηλεκτρολύτες κι ελάχιστες θερμίδες.


































Βeyonce: Κάθε πρωί απολαμβάνει ένα ειδικό ρόφημα από λεμόνι, που λειτουργεί λιποδιαλυτικά και συμβάλλει στην άμεση απώλεια βάρους.  Η συνταγή: 750ml νερού, 1 φλιτζάνι σιρόπι σφένδαμου, 1 φλιτζάνι λεμονιού και 1 κουταλάκι γλυκού καγιέν.


































Rihanna: Η RiRi πίνει ένα ποτήρι νερό με μία φέτα λεμονιού, για σούπερ λιποδιάλυση στο λεπτό! Το πρωϊνό της περιλαμβάνει ασπράδια αυγών ή σάντουϊτς με αυγό και καμιά φορά, απολαμβάνει και λίγες φέτες ανανά.  
Extra tips: Επίσης καταναλώνει πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και κοιμάται πάνω από το συνηθισμένο 8ώρο. Η Rihanna, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τα 100 της γενέθλια της Nivea, δηλώνει «Είναι σέξι το καθαρό και υγιές δέρμα. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.»


































Jennifer Aniston: Η πάντα γλυκιά Jennifer χρησιμοποιεί κάθε πρωί και βράδυ το σαπούνι Neutrogena Transparent Facial Bar, για βαθύ καθαρισμό του προσώπου. Η μέρα της ξεκινάει δυναμικά, μ' ένα πρωϊνό jogging, χωρίς ποτέ να παραλείπει να βάλει αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30.
 Extra tips: Επί χρόνια λατρεύουμε τα ίσια λεία μαλλιά της, αλλά όπως η ίδια παραδέχεται «ξυπνάει με φριζαρισμένα μαλλιά». Για να τα φέρει λοιπόν στα ίσια τους λούζεται καθημερινά, χτενίζεται 3 φορές την μέρα και κάνει εντατικά μάσκες ενυδάτωσης.


































Μegan Fox: Η σέξι ηθοποιός δίνει μεγάλη βαρύτητα στο πρωϊνό της- που είναι για εκείνη το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας- και επιλέγει συνήθως να τρώει αυγά. Επίσης πριν από κάθε γεύμα, πίνει απαραιτήτως ρόφημα μηλόξυδου για ν' αποτοξινώνει τον οργανισμό της. Εναλλακτικά το βάζει σαν topping πάνω στις σαλάτες της.  
Extra tips: Για τα μαύρα εβένινα μαλλιά της κάνει δύο φορές την εβδομάδα μάσκα ενυδάτωσης αφήνοντας το πιστολάκι στην άκρη. Αντίστοιχα για το πρόσωπο κάνει μάσκα άργιλου για βαθύ καθαρισμό και με αλόη για full ενυδάτωση.


































Eva Longoria: H petite Gabrielle Solis ξεκινάει τη μέρα της κάνοντας περίπατο για 45 λεπτά, χωρίς να φάει τίποτα. Μετά απολαμβάνει μία ομελέτα με ασπράδια αυγών που την γεμίζουν ενέργεια, για να μπορέσει ν' ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμά της.
Extra tip: Όταν της περισσεύει χρόνος, φτιάχνει τη δική της μάσκα προσώπου από χυμό λεμονιού, αλεσμένους κόκκους καφέ και παρθένο ελαιόλαδο, την εφαρμόζει για 15 λεπτά και είναι έτοιμη για να καταπλήξει στο κόκκινο χάλι.

Πηγή:asanatv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου