Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Εξαφανίστε τα σπυράκια!

Η αισθητικός των σταρ, Kate Somerville, αποκαλύπτει τη "συνταγή" που κάνει θαύματα.

 «Πολλές σταρ έρχονται να με δουν πανικόβλητες γιατί έβγαλαν ξαφνικά κάποιο σπυράκι και έχουν μια επίσημη εμφάνιση όπου πρέπει να δείχνουν άψογες», λέει η Kate Somerville, η οποία έχει στην ατζέντα της πολλά ονόματα του Hollywood, ανάμεσά τους την Kate Hudson και την Demi Moore.


«Το treatment που ετοιμάζω και που γίνεται πανεύκολα στο σπίτι έχει ως εξής: θα χρειαστείτε ένα κουτί ασπιρίνες, λίγο χλιαρό νερό, ένα μπολ, ένα κουτάλι, ένα πινέλο και μπατονέτες. Παίρνετε 4-5 ασπιρίνες, τις βάζετε στο μπωλ, προσθέτετε μερικές κουταλιές νερό, και τις λιώνετε με το κουτάλι. Στη συνέχεια αναμειγνύετε με το πινέλο, παίρνετε μια μικρή ποσότητα με μια μπατονέτα και απλώνετε τοπικά, πάνω στο σπυράκι. Το αφήνετε να δράσει για δύο με τρεις ώρες αλλά αν το σπυράκι είναι μεγάλο, καλύτερα να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Το μυστικό βρίσκεται στο σαλυκιλικό οξύ που περιέχει η ασπιρίνη, το οποίο διεισδύει στην επιδερμίδα και ξηραίνει το σπυράκι- είναι πραγματικά θαυματουργό!»

Η Somerville τονίζει, όμως, πως αν έχετε αλλεργία στην ασπιρίνη καλό είναι να συμβουλευτείτε πρώτα τον ειδικό και οπωσδήποτε να κάνετε ένα μικρό τεστ πριν το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας. Επίσης, η συγκεκριμένη λύση είναι για τοπική εφαρμογή και δεν αφορά σε περιπτώσεις ακμής.

Πηγή:queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου