Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Chic κάτω από τον ήλιο!

Kylie Minogue, Zoe Saldana, Miranda Kerr, Olivia Palermo, Katie Holmes,Jessica Albe αποκωσικοποιούν το (καλοκαιρινό) στυλ της πόλης

Νιώθεις ότι έχεις "στερέψει" απο ιδέες για το καλοκαιρινό σου στυλ; Πριν απογοητευτείς ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις που ακολουθούν. Έχουν άφθονα tips για να σου προσφέρουν!

Οlivia Palermo:

Η αλήθεια είναι ότι στη μεγαλύτερή τους πλειοψηφία τα χειμερινά outfits χρειάζονται τακούνια για να αναδειχτούν. Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά αντίθετα με το να φορέσεις ένα ζευγάρι flat μπορείς να τονίσεις ακόμα περισσότερο το σύνολο. Στις πιο επίσημες προσκλήσεις ή αν απλά θέλεις να δώσεις μια παραπάνω δόση glam το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις statement αξεσουάρ και κοσμήματα.

 Miranda Kerr:

 Η Miranda Kerr έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη όσον αφορά τα καθημερινά casual outfits και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε πολύ να καταλήξουμε σχετικά με το ποια είναι η καλύτερή της εμφάνιση (εξ΄ου και οι δύο φωτογραφίες). Στη μία φωτογραφία βλέπεις τον επίκαιρο τρόπο για να φορέσεις το τζιν σου (τα prints και το καπέλο είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά) ενώ στην άλλη, η Miranda σου αποκαλύπτει το στοιχείο – κλειδί για μια στυλάτη καλοκαιρινή εμφάνιση: το λευκό wideleg παντελόνι. Πρόκειται για ένα κομμάτι - επένδυση αφού όχι μόνο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Jessica Alba:

Το σύνολο αυτό της Jessica είναι η καλύτερη εκδοχή του basic casual. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι ένα στενό μπεζ παντελόνι, ένα κλασικό t-shirt και μια δερμάτινη τσάντα σε έντονη απόχρωση. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις ένα denim γιλέκο και ένα ωραίο φουλάρι.

 Kylie Minogue: 
Tην εικόνα της Kylie σε αυτή της την εμφάνιση μπορείς να την κρατήσεις στο μυαλό σου και να την επαναφέρεις κάθε φορά που αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις στα διάφορα καλοκαιρινά καλέσματα. Ένα floral φόρεμα σε στενή γραμμή συνδυασμένο με ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα είναι τόσο ladylike και θηλυκό όσο απαιτούν αυτές οι περιστάσεις.

Zoe Saldana:

Μπορεί το τζιν σορτς να είναι must, μπορεί πλέον να έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στη λίστα με τα κλασικά καλοκαιρινά κομμάτια, μπορεί να είναι ό,τι πιο βολικό θα μπορούσες ποτέ να σκεφτείς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορείς για το πως θα το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αγχωθείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα top με χαρούμενα prints. Φέτος ιδιαίτερα επίκαιρα είναι τα tropical μοτίβα αλλά και οι απεικονίσεις λουλουδιών. Για maximum στυλιστικό αποτέλεσμα φρόντισε να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα!

 Katie Holmes:

 Σε αυτό το σύνολο 2 είναι τα σημεία που αξίζει να κρατήσεις στο μυαλό σου: 1. ο εκρηκτικός συνδυασμός των χρωμάτων και 2. οι flat εσπαντρίγιες. Προτείνουμε να ακολουθήσεις κατά γράμμα την ιδέα της Katie Holmes και να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο αέρινο σύνολο για να ντύσεις με στυλ τα σαββατοκύριακα αλλά και τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις εκτός πόλης!

Bίκυ Καγιά:

Η Βίκυ Καγια πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που λέμε «ανεπιτήδευτη κομψότητα» και αποτελεί το ιδανικό role model όσον αφορά στα θέματα styling. Δες για παράδειγμα πως κατάφερε να αναδείξει το LWD (μικρό λευκό φόρεμα). Ο συνδυασμός του λευκού με τις ασημένιες λεπτομέρειες είναι διαχρονικός και πάντα επίκαιρος οπότε είναι μάλλον περιττό να πούμε επιβάλλεται να «κλέψεις» το στυλιστικό της μυστικό!

Πηγή: missbloom.gr











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου