Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αποτριχωτική συσκευή Silk-épil 7 Dual Epilator! Για τέλεια αποτρίχωση εντός ή εκτός ντους!


Το καλοκαίρι το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα! Ειδικά, όταν φοράς το αγαπημένο σου μπικίνι, υπάρχει κι ένα άγχος: να μην έχεις καμία ατέλεια! Όσον αφορά την τριχοφυϊα, μια αποτριχωτική μηχανή είναι η καλύτερη λύση! Όμως, πόσο μπορείς να περιμένεις χωρίς αποτρίχωση μέχρι οι τριχούλες να φτάσουν στο σωστό μήκος και να αφαιρεθούν;

Με την αποτριχωτική συσκευή Silk-épil 7 Dual Epilator καθόλου! Οι τσιμπίδες της εντοπίζουν και αφαιρούν ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες! Και δεν είναι μόνο αυτό! Η Silk-épil 7 Dual Epilator είναι ιδανική για υγρή και στεγνή χρήση!

Αποτριχωτικές συσκευές για υγρή και στεγνή χρήση!  Μάθε τα πάντα!

Η αποτριχωτική συσκευή Silk-épil 7 Dual Epilator αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές, λεπτές τρίχες μήκους έως και 0,5χιλ. Αυτό είναι το μέγεθος ενός κόκκου άμμου. Οι 40 τσιμπίδες στην τεχνολογία Close-Grip της Braun διασφαλίζουν άριστη απόδοση και πιο βαθιά αποτρίχωση.
Καθώς διαθέτει αυτονομία λειτουργίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνή λειτουργία ή στο μπάνιο ή στο ντους για την πιο απαλή αποτρίχωση. 
 
Βασικά χαρακτηριστικά της αποτριχωτικής συσκευής Silk-épil 7 Dual Epilator



- Το Silk-épil 7 Dual Epilator έχει σχεδιαστεί ειδικά για αποτρίχωση σε ζεστό νερό. Το ζεστό νερό είναι χαλαρωτικό και καταπραϋντικό. Η θερμότητα βελτιώνει την κυκλοφορία σας και αυξάνει την άνεση της εμπειρίας σας ενώ μειώνει την ευαισθησία του δέρματος.
- Η επαναστατική τεχνολογία της Braun Close- grip καθιστά την αποτρίχωση πιο αποτελεσματική από ποτέ. Οι 40 τσιμπίδες έχουν σχεδιαστεί να κλείνουν σε βέλτιστη γωνία και αιχμαλωτίζουν την τρίχα από ακόμη πιο κοντά στο δέρμα για καλύτερη αποτρίχωση ακόμη και των πιο κοντών τριχών (0,5χιλ.).
- Βέλτιστη απόδοση
- Κινούμενη κεφαλή
- Το Silk-épil 7 Dual Epilator διαθέτει εύκαμπτη κεφαλή που μπορεί να κινείται έως και 15 μοίρες μπρος-πίσω. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόζεται καλύτερα στο περίγραμμα του σώματός σας για περισσότερη άνεση και μέγιστη σχολαστικότητα. Και εξασφαλίζει τη διατήρηση της βέλτιστης θέσης χρήσης.
- Οι άκρες SoftLift Tips® ανασηκώνουν αποτελεσματικά ακόμη και τις επίπεδες τρίχες και τις οδηγούν στις τσιμπίδες για αφαίρεση.
 
Και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή! 


1. Φωτισμός Smartlight για να μην σου ξεφεύγει τίποτα! 
Ο φωτισμός Smartlight σας βοηθά να καθοδηγήστε εύκολα στη διαδικασία αποτρίχωσης και φωτίζει ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες ώστε να μη σας ξεφύγει καμία.

2. Μασάζ υψηλής συχνότητας για περισσότερη άνεση
Το σύστημα μασάζ υψηλής συχνότητας διεγείρει το δέρμα και καταπραΰνει αποτελεσματικά την αίσθηση τραβήγματος κατά την αποτρίχωση για να μεγιστοποιήσεις την άνεση στο δέρμα σου. 

3. Αδιάβροχη και πλενόμενη
Όλα τα μοντέλα του Silk-épil 7 Dual Epilator μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να καθαριστούν κάτω από τρεχούμενο νερό για καλύτερη υγιεινή.

4. Ατομική ρύθμιση ταχύτητας
Μπορείς να επιλέξεις την ιδανική ταχύτητα για τις προσωπικές σου ανάγκες: Ταχύτητα 1 για εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση και ταχύτητα 2 για εξαιρετικά αποτελεσματική αποτρίχωση.

5. Αυτονομία λειτουργίας - γρήγορη επαναφόρτιση
Το Silk-épil 7 Dual Epilator προσφέρει την ελευθερία της αποτρίχωσης με άνεση όπου και όποτε θέλεις. Με λειτουργία που διαρκεί έως και 40 λεπτά - που καλύπτει άνετα μία πλήρη αποτρίχωση - και επαναφόρτιση σε 1 ώρα λειτουργεί περισσότερο και φορτίζει γρηγορότερα από πολλές αποτριχωτικές συσκευές.

Λοιπόν, με τόσα χαρακτηριστικά εσύ ακόμη επιμένεις να ταλαιπωρείσαι με άλλες μεθόδους ή συσκευές; 

Η Braun εμπιστεύεται απόλυτα το Silk-epil. Για αυτό και σας παρέχει πλήρη εγγύηση για τα άριστα αποτελέσματα του: αν μέσα σε 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό αγοράς.
 
Πηγή:tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου