Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σπιτικές μάσκες μαλλιών!

Τα μαλλιά είναι το στέμμα μιας γυναίκας και γι’αυτό καθεμία πρέπει να τα φροντίζει και να τα περιποιείται. Ειδικά το καλοκαίρι που φθείρονται από την έκθεση στον ήλιο, από τα συχνά λουσίματα τα μαλλιά αφυδατώνονται σπάνε και γίνονται θαμπά.

Μάσκα με ελαιόλαδο
 Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα μαγικά αγαθά που μας δίνει η φύση. Πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν ως βασικό συστατικό τους γιατί το λάδι της ελαίας έχει τονωτική και θεραπευτική δράση. Έτσι είναι η μάσκα που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα!! Χρησιμοποιείται ένα πινέλο ή βαμβάκι και απλώνετε το λάδι στο δέρμα και σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Τα τυλίγετε με μια ζεστή πετσέτα την αφήνετε τουλάχιστον 30 λεπτά (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο) και πλένετε τα μαλλιά σας κανονικά.

Μάσκα με μπίρα
Ανακατεύετε 30ml μπίρα με ένα αυγό και τα απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά έπειτα από 20’ τα ξεβγάζετε. Με αυτή τη μάσκα δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Lotion μετά τη θάλασσα
Μετά από το μπάνιο σας ξεπλύνετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας με ένα ποτήρι νερό στο οποίο θα έχετε ρίξει 1 κουταλιά ξίδι.

Lotion μελιού για λάμψη
Θα χρειαστείτε 4 φλιτζάνια ζεστό νερό με και διαλύετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Λουστείτε κανονικά και αφού σκουπίσετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα απλώστε τη lotion χωρίς να την ξεβγάλετε και χτενιστείτε.

Πηγή:klik.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου