Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου»! Μάθε τον τρόπο!


Θέλεις να χάσεις βάρος; Ανακαλύψαμε το βιβλίο που θα σε βοηθήσει να το κάνεις σωστά!

Εν όψει καλοκαιριού ξεκινάς να προσέχεις λίγο πιο πολύ τι τρως και τι καταναλώνεις αλλά τις περισσότερες φορές δεν βλέπεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ιδανικό θα ήταν, γιατί δεν είσαι ειδική και δεν γίνεται να γνωρίζεις όλους τους κανόνες αλλά και τα μυστικά, να ενημερωθείς γύρω από αυτό το θέμα για να μην θέσεις την υγεία σου αλλά και τα κιλά σου σε κίνδυνο.

Το βιβλίο “Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου” από της Εκδόσεις Διόπτρα αποτελεί ένα βοήθημα για άτομα που θέλουν να χάσουν μόνιμα βάρος. Περιέχει συμβουλές που σε βοηθούν να βάλεις τους δικούς του στόχους, να δεις με κριτική ματιά τη διατροφή του, να αποκτήσεις αυτοέλεγχο και να βελτιώσεις τις συνήθειες και το βάρος του. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της διατροφής και της υγείας τους και όχι να ακολουθούν τυφλά ένα διατροφικό μενού.

Με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις, παραθέτοντας συνταγές αλλά και μέρος για προσωπικές σημειώσεις προκειμένου να γίνει έτσι πιο προσωπικό και άμεσο, το βιβλίο αυτό θα γίνει ο σύμμαχός σου.

Η συγγραφέας, Χριστίνα Οικονομίδου-Πιερίδου, διατηρεί από το 2000 διαιτολογικό γραφείο στη Λεμεσό. Για 3 χρόνια εργάστηκε στο Ίδρυμα «Υγεία του Παιδιού» και είναι διαχειρίστρια της ιστοσελίδας με θέματα διατροφής: www.nutritionmatters.cy.net

Πηγή:missbloom.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου