Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Chanel Haute Couture Fall 2012

Τι έδειξε ο Karl Lagerfeld στην πασαρέλα; Ποιες stars κάθισαν στην πρώτη σειρά;

Από τη στιγμή που έληξε η χθεσινή Ηaute Couture παρουσίαση του Karl Lagerfeld όλοι μιλούν για τη Lindsay Wixson που έκλεισε το show φορώντας μια πολύ εντυπωσιακή νυφική δημιουργία του Kaiser. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν απο το τέλος προς την αρχή παρουσιάζοντάς σου πρώτο απ’ όλα το look που έκλεψε την παράσταση.

To γεγονός βέβαια ότι το τελευταίο σύνολο ήταν και αυτό που συζητήθηκε περισσότερο δεν σημαίνει και ότι η υπόλοιπη συλλογή ήταν αδιάφορη. Αντίθετα, οι νέες δημιουργίες του Kaiser ήταν εξίσου άξιες προσοχής ενώ αναμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα διάφορα ταγέρ και τα shiny καλσόν που συνόδευαν τα looks.

Μαύρο, ασημένιο, γκρι, dusty ροζ. Αυτά ήταν τα χρώματα που ενέπνευσαν τον Lagerfeld και κέρδισαν από μια θέση στην haute couture συλλογή του.

 Και μπορεί πάντα ανυπομονούμε να δούμε τις καινούριες συλλογές του οίκου Chanel, αλλά αυτή τη φορά είχαμε και έναν επιπλέον λόγο. Ο Lagerfeld μας είχε αφήσει με την απορία σχετικά με το τι σήμαινε η φράση "New Vintage" που έγραφε η πρόσκληση. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής μετά το τέλος του show: "Το Vintage προκαλεί κατάθλιψη, το New Vintage όμως είναι κάτι που θα έρθει. Είναι η προετοιμασία για κάτι που θα διαρκέσει στο χρόνο"

 Για μια ακόμα φορά η επίδειξη προσέλκυσε την αφρόκρεμα των stars. Ιδού μερικά παραδείγματα:

 Η Alexa Chung έμεινε πιστή στο trademark στυλ της φορώντας μια μίνι φούστα σε ίσια γραμμή και ένα χαλαρό σκουρόχρωμο sweater από πάνω, χαριτωμένα πέδιλα και μια Chanel chain bag.

 H -πάντα εκπληκτικά ντυμένη- Diane Kruger απογείωσε το Parisian Chic φορώντας ένα ιδιαίτερο γαλάζιο φόρεμα και flat  παπούτσια με studds.

 Η Ines de la Fressange ήταν όπως πάντα ανεπιτηδευτα κομψή και χαμογελαστή.

Παρούσα ήταν και η Sofia Coppola η οποία έμειν επιστή στις σκούρες αποχρώσεις που αγαπά ιδιαίτερα.
 Πηγή:missbloom.gr

 













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου