Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η JLo ανοίγει online store



Θα πωλούνται limited edition T-shirts.

Η Jennifer Lopez αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις «γυναίκες - χαμαιλέοντες» όσον αφορά το στυλ, αφού κάθε της εμφάνιση είναι διαφορετική και προκαλεί τις περισσότερες φορές θετικά σχόλια. Η τραγουδίστρια όμως φαίνεται πως στην κορυφή των στυλιστικών προτιμήσεών της βάζει τα T-shirts, αφού αποφάσισε να δημιουργήσει ένα online store, το Teeology.com, το οποίο θα έχει αποκλειστικά tops από ζέρσεϊ.

Η Jennifer έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τους επιχειρηματίες MJ Eng και Brian Lee καθώς και με τους Erica Zohar και Jeff Marine - άνθρωποι που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τις επιχειρήσεις μόδας - και το site της βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή.

Η ξεχωριστή ιδέα του site βασίζεται στο εξής: θα παρουσιάζονται διάφορα T-shirts σχεδιασμένα από επώνυμους σχεδιαστές και στην συνέχεια θα ψηφίζονται από τους χρήστες σύμφωνα με την προτίμησή τους. Στη συνέχεια τα T-shirts που έχουν λάβει τις περισσότερες ψήφους θα περνάει κατευθείαν στην παραγωγή.

Πέρα από αυτό όμως θα υπάρχει μία βασική σειρά από T-shirts που θα πωλείται ανεξαρτήτως ψήφων και διαγωνισμών. Όσο για το «καυτό» θέμα που είναι οι τιμές, με χαρά σου ανακοινώνουμε πως θα κυμαίνονται από $20 - $29.

Πηγή:madamefigaro.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου