Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έγκυος ξανά η Carla Bruni!

Είναι 44 ετών και μέχρι πρότινος ήταν η «Πρώτη Κυρία της Γαλλίας» και βέβαια η πιο κομψή "Κυρία του Προέδρου" στον
πλανήτη!

Η Carla, σύμφωνα με το περιοδικό France's Closer φαίνεται πως είναι ξανά έγκυος! Μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα
τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ξαναμείνει έγκυος. Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, αυτό θα είναι το τρίτο παιδί για την Carla και το δεύτερο με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας. Carla έχει ένα ακόμη παιδί από τον Raphael Enthoven. Mάλιστα αυτό είναι το 5ο παιδί της οικογένειας Sarkozy, καθώς ο πρώην Γάλλος πρόεδρος έχει δυο παιδιά (δύο γιους 25 και 23 ετών) από τον πρώτο του γάμο με την Marie-Dominique Culioli και ένα 13χρονο γιο με τη δεύτερη σύζυγό του Cecilia Ciganer-Albeniz. Η Bruni έχει έναν γιο 11 ετών με τον καθηγητή φιλοσοφίας Raphael Enthoven.

Κάποιοι παρατηρητικοί είχαν προσέξει ότι η Carla δεν είχε χάσει τα κιλά από την εγκυμοσύνη της. Αυτό εξηγείται σήμερα καθώς οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουράζεται και να προσέχει πολύ, αλλά και η ίδια ξέρει πως οι απαιτήσεις αυτής της περιόδου είναι πολύ υψηλές.

Πηγή:missbloom.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου